Vinete la borcan - Retete Culinare

Vinete la borcan


Iti trebuie:

  • 5 vinete
  • 3 cepe
  • 4 rosii
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri zahar brun
  • 5 linguri otet balsamic
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine vinetele, se sterg cu un servet, se curata de coaja, se taie in cubulete marunte, se condimeteaza cu sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
  2. Intr-o cratita, cu o lingura de ulei se calesc ceapa si usturoiul, amestecand pana ce devin sticloase.
  3. Apoi se scot cu spumiera.
  4. In aceeasi cratita se adauga ulei si se pun vinetele bine scurse.
  5. Se lasa pe foc circa 10 minute, amestecand mereu si apoi se adauga rosiile curatate de coaja si pasate, ceapa cu usturoiul, zaharul, otetul, uleiul in plus, patrunjelul.
  6. Se mai lasa doar un clocot impreuna si apoi se targe cratita de pe aragaz.
  7. Se pune pasta in borcane, care se intorc cu gura in jos si se lasa asa sa se raceasca.
  8. Pofta buna!

Vinete la borcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete la borcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete la borcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.