Ciuperci la borcan - Retete Culinare

Ciuperci la borcan


Iti trebuie:
  • 1,5 kg ciuperci mici
  • 4 frunze de dafin
  • 2 lingurite piper
  • 2 lingurite coriandru
  • 1 legatura tarhon
  • 1,5 l otet de vin
  • 3 linguri miere
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine ciupercile si se pun la oprati 5 minute in apa clocotita cu sare.
  2. Dupa ce acesta s-au oparit bine, se aseaza in borcane, cat mai indesate impreuna cu condimentele mentionate mai sus.
  3. Otetul, mierea si sarea se fierb pe aragaz timp de 5 minute si apoi se toarna peste ciuperci.
  4. Borcanele se astupa, apoi se intorc cu gura in jos si se lasa asa pentru racire.
  5. Borcanele se deschid peste o luna.
  6. Pofta buna!

Ciuperci la borcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci la borcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci la borcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.