Prajitura cu cacao si migdale - Retete Culinare

Prajitura cu cacao si migdale


Iti trebuie:
  • 70 g migdale macinate
  • 70 ml ulei de masline
  • 250 g ciocolata neagra
  • 125 g zahar brun
  • 4 oua
  • 80 g faina de orez
  • 60 g migdale taiate mai mare
  • un praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri si te asiguri ca fiecare ou in parte este proaspat.
  2. Bati o spuma tare din albusuri cu un praf de sare.
  3. La bain-marie se topeste ciocolata, cu migdalele praf si uleiul de masline.
  4. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un pic de sare.
  5. Apoi, in galbenusuri se pune faina de orez si se amesteca, dupa care se pune amestecul de ciocolata si migdalele taiate mai mare.
  6. In acest amestec, se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor de jos in sus si apoi totul se toarna intr-o forma unsa foarte usor cu grasime.
  7. Se lasa la cuptor 40 de minute.
  8. Pofta buna!

Prajitura cu cacao si migdale





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu cacao si migdale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu cacao si migdale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.