Spuma de ciocolata - Retete Culinare

Spuma de ciocolata


Iti trebuie:
  • 300 g ciocolata neagra
  • 5 albusuri
  • 4 galbenusuri
  • 50 g unt
  • 60 g zahar
  • 1/2 lingura suc de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Se pregateste un vas pentru bain marie, vas in care se adauga ciocolata rupta in bucati si untul taiat cubulete mici.
  2. Se lasa sa se topeasca, amestecandu-se usor.
  3. Albusurile se bat cu sucul de lamaie si, dupa ce au devenit spuma, se adauga zaharul pana ce se intaresc.
  4. In ciocolata si untul putin racite se pun galbenusurile si se amesteca, dupa care se adauga o treime din cantitatea de spuma de albus.
  5. Se amesteca de jos in sus si apoi toata compozitia obtinuta se toarna peste albusurile ramase.
  6. Se amesteca totul usor, pana ce albusurile nu se mai vad in masa de ciocolata, se repartizeaza crema in mod egal in pahare cu ajutorul seringii speciale de decorat sau cu o punga taiata la un colt  si se dau paharele la rece pentru minimum 30 de minute.
  7. Pofta buna!

Spuma de ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spuma de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spuma de ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.