Tarta cu coacaze - Retete Culinare

Tarta cu coacaze


Iti trebuie:

  • 4 oua
  • 200 g coacaze
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 180-200 g faina
  • 1/2 pliculet drojdie uscata
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • un praf scortisoara
Pregatesti asa:
  1. Se sparg ouale unul cate unul.
  2. Dupa ce v-ati asigurat ca sunt proaspete se bat cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul, faina, drojdia si untul topit.
  3. Se pune vanilie si scortisoara, dupa gust.
  4. Fructele, spalate si scurse, se amesteca cu atentie pentru a nu le sfarama.
  5. Aluatul se va colora, dar asa trebuie.
  6. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt, se toarna aluatul si se coace pentru 55 de minute.
  7. Apoi se lasa sa se raceasca si se scoate din forma.
  8. Se decoreaza cu zahar pudra.
  9. Pofta buna!

Tarta cu coacaze


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu coacaze "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu coacaze - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.