Paste cu sunca si cascaval - Retete Culinare

Paste cu sunca si cascaval


Iti trebuie:
  • 400 g spaghete
  • 350 g sunculita afumata
  • 150 g cascaval
  • 250 g telemea rasa
  • 5 oua
  • 60 g unt
  • 1 legatura marar
  • 5-6 linguri smantana
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa rece cu un praf de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugi pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este mentionat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, le clatesti sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
  4. Intre timp, tai sunculita afumata cubulete, branza telemea o dai pe razatoarea mare, mararul il toci marunt, iar cascavalul il toci cubulete.
  5. Intr-un vas mai mare amesteci pastele, cu sunca taiata cubulete, branza, cascavalul, mararul, smantana, ouale batute, sare si piper si amesteci bine.
  6. Ungi cu unt un vas termorezistent si asezi compozitia in vas.
  7. Introduci vasul in cuptor pentru circa 35 de minute, avand grija sa verifici din cand in cand daca s-a rumenit frumos.
  8. Pofta buna!

Paste cu sunca si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sunca si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sunca si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.