Tarta cu ceapa si rosii - Retete Culinare

Tarta cu ceapa si rosii


Iti trebuie:
  • 500 g aluat de patiserie
  • 6 rosii
  • 3 cepe
  • 1 lingura zahar
  • ulei de masline
  • 50 g seminte de pin
  • 1 lingura frunze de cimbru tocate
  • 3 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli rosiile, le stergi cu un servet si le tai in felii potrivit de groase.
  2. Le stropesti cu putin ulei de masline si le presari cu sare si piper, dupa gust.
  3. Le asezi pe o foaie de copt si le introduci in cuptorul incins la 160° C pentru 30 de minute.
  4. Incingi doua linguri de ulei intr-o cratita si calesti ceapa taiata julien.
  5. Asezonezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi pana se inmoaie, amestecand frecvent.
  6. Adaugi zaharul brun si lasi un minut.
  7. Ceapa se va carameliza.
  8. Intinzi aluatul in foaie rotunda si o tai putin pe margini cu o rola zimtata.
  9. Asezi foaia intr-o forma rotunda cu hartie de copt si o intepi din loc in loc cu o furculita.
  10. Imprastii ceapa caramelizata peste blat, asezi rosiile, presari semintele de pin si cimbrul.
  11. O introduci in cuptorul incins la 180° C timp de 30 de minute.
  12. O lasi sa se racoreasca in forma, o scoti si o servesti presarata cu parmezan.
  13. Pofta buna!

Tarta cu ceapa si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu ceapa si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu ceapa si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.