Supa de rosii cu taitei - Retete Culinare

Supa de rosii cu taitei


Iti trebuie
:
  • 7-8 rosii
  • 2 cepe
  • 40 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 lingurite zahar
  • 1 frunza de dafin
  • 120 g fidea
  • 800 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in unt pana cand aceasta devine sticloasa.
  2. Adaugi si usturoiul pisat, boiaua de ardei si lasi pe foc un minut.
  3. Pui pasta de tomate, mai lasi 1-2 minute, dupa care adaugi rosiile tocate marunt, zaharul, frunza de dafin, supa de legume si lasi sa fiarba totul 20-30 de minute.
  4. Intre timp, fierbi fideaua al dente in apa cu sare si o scurgi.
  5. Scoti frunza de dafin din supa, o rastorni intr-un blender si o mixezi pana se omogenizeaza.
  6. O treci printr-o sita pentru a elimina orice piele sau seminte ramase, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si o incalzesti,
  7. Pui fideaua, amesteci si o servesti presarata cu patrunjel verde tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Supa de rosii cu taitei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de rosii cu taitei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de rosii cu taitei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.