Rosii umplute de post - Retete Culinare

Rosii umplute de post


Iti trebuie:

  • 8 rosii
  • 200 g orez cu bob rotund
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 300 ml supa de legume
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • frunze de busuioc verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rosiile, le stergi cu un servet si le tai capacele.
  2. Scoti miezul cu ajutorul unei linguri si le lasi cu gura in jos pentru a se scurge.
  3. In acest timp, speli si cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins pana cand aceasta se patrunde si devine aurie la culoare.
  4. Adaugi orezul ales, spalat si bine scurs si il calesti impreuna cu ceapa, amestecand mereu, pana se rumeneste usor.
  5. Adaugi pulpa de rosii mixata si lasi sa fiarba cateva minute, apoi iei tigaia de pe foc.
  6. Condimentezi orezul cu ierburi aromate, sare si piper, dupa gust, apoi umpli cu el rosiile, lasand loc orezului sa se umfle la fiert.
  7. Asezi rosiile umplute intr-un vas termorezistent, le acoperi cu capacele, torni in vas supa de legume, presari putina sare si piper, stropesti cu putin ulei si introduci vasul la cuptor pentru circa 40 de minute.
  8. Le servesti reci, stropite cu sosul din cratita si garnisite cu frunze de busuioc.
  9. Pofta buna!

Rosii umplute de post


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.