Mancarica cu pui si mazare - Retete Culinare

Mancarica cu pui si mazare


Iti trebuie:
  • 6 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 800 g mazare boabe
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le stergi cu un servet de bucatarie si le condimentezi cu sare si piper.
  2. Intr-o tigaie pui la incins 2 linguri de ulei si pui pulpele de pui la prajit.
  3. Cureti legumele si le speli.
  4. Toci ceapa marunt, iar morcovul si ardeiul gras le tai cubulete foarte mici.
  5. Dupa ce carnea se rumeneste frumos, adaugi ceapa, ardeiul, morcovul si calesti cateva minute.
  6. Acoperi cu apa, pui foaia de dafin si lasi sa fiarba 10 minute.
  7. Adaugi mazarea spalata si scursa, ardeiul iute curatat de seminte si tocat marunt si lasi sa fiarba 15 minute.
  8. Pui pasta de tomate, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si mai lasi pe foc 10-15 minute.
  9. Daca doresti, poti pune patrunjel verde sau marar tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Mancarica cu pui si mazare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu pui si mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu pui si mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.