Fasole verde cu pui - Retete Culinare

Fasole verde cu pui


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 500 g fasole verde
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1/2 ardei iute taiat felii subtiri
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il stergi cu un servet de bucatarie, il tai in cubulete si il amesteci cu usturoiul zdrobit, uleiul de masline, otetul, zeama de lamaie, sare, piper si ardeiul iute taiat fasii subtiri.
  2. Lasi pieptul de pui la rece circa o ora.
  3. Torni bucatile de carne, cu tot cu sosul marinat, intr-o tigaie neaderenta si le rumenesti usor pe toate partile, avand grija sa ramana suculente.
  4. Intre timp, oparesti fasolea verde 5-6 minute in apa cu sare, o scurgi si o pui peste pui.
  5. Mai lasi 1-2 minute si-l poti servi.
  6. Pofta buna!

Fasole verde cu pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole verde cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fasole verde cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.