Crema de branza si capia - Retete Culinare

Crema de branza si capia


Iti trebuie:
  • 400 g branza de vaci
  • 6 ardei capia copti
  • 250 g telemea de oaie
  • 200 g smantana
  • 150 g unt
  • 6 oua
  • 250 g sunca presata
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper alb
  • 3 pliculete gelatina
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert si le lasi pana cand acestea devin tari.
  2. Dai telemeaua pe razatoarea mica.
  3. Mixezi branza de vaci cu telemeaua rasa, untul si smantana pana devine o pasta fina.
  4. Condimentezi cu sare si piper, adaugi mararul tocat marunt, iar la sfarsit gelatina inmuiata in 100 ml de apa si topita la bain-marie.
  5. Omogenizezi bine.
  6. Imbraci o forma de chec cu folie alimentara, asezi un strat de ardei capia copti taiati pe jumatate, apoi unul din pasta de branza.
  7. Peste pasta de branza asezi ouale fierte si intre ele rulouri facute din felii subtiri de sunca.
  8. Acoperi cu ardei copti, pasta de branza si iar ardei copti.
  9. O dai la rece peste noapte, o rastorni si o decorezi cu rondele de castraveti si frunzulite de patrunjel.
  10. O feliezi si o servesti.
  11. Pofta buna!

Crema de branza si capia


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de branza si capia "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de branza si capia - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.