Musaca cu pui - Retete Culinare

Musaca cu pui


Iti trebuie:
  • 10 cartofi
  • 700 g carne de pui tocata
  • 250 g ciuperci
  • 1 morcov mare
  • 150 g cascaval
  • 1 ceapa mare
  • 4 oua
  • 1/2 legatura marar
  • 2-3 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii in coaja si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Incingi 2 linguri de ulei intr-o tigaie si adaugi carnea tocata de pui.
  3. Adaugi ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoarea mare si bulionul.
  4. Lasi cateva minute, condimentezi cu sare, piper, cimbru si boia, dupa gust, iar la final incorporezi un ou.
  5. Cureti cartofii fierti de coaja si ii tai rondele.
  6. Ungi o cratita sau un vas termorezistent cu ulei, asezi un rand de cartofi, pui unul de carne, unul de ciuperci feliate si din nou cartofi.
  7. Repeti procedura pana termini compozitia, dar ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.
  8. Torni o cana de apa si introduci vasul in cuptorul incins pana incepe sa scada apa.
  9. Bati doua oua, le amesteci cu cascavalul taiat cubulete si cu mararul tocat marunt.
  10. Torni amestecul peste musaca si o mai dai la cuptor pentru 20 de minute.
  11. O servesti simpla sau cu smantana, in functie de preferinte.
  12. Pofta buna!

Musaca cu pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.