Fursecuri cu nuca - Retete Culinare

Fursecuri cu nuca


Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g untura
  • 800 g faina
  • 200 g zahar
  • 4-5 galbenusuri
  • 3 pachetele zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie rasa
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • lapte cat cuprinde
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g nuca macinata
  • coaja de la o lamaie
  • 5 linguri mari zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 5 albusuri
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din ingredientele mentionate mai sus amestecand faina cu untura, zaharul, galbenusurile, zaharul vanilat, coaja de lamaie, sarea, bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie si  adaugi treptat lapte pana obtii un aluat suficient de tare.
  2. Il lasi la figider cel putin 30 de minute.
  3. Bati putin cele cinci albusuri cu zaharul, adaugi coaja de lamaie rasa, nuca macinata si omogenizezi.
  4. Ungi miniforme de tarte cu ulei, rupi bucati mici din aluat, le asezi in forma si presezi cu degetele pana imbraci forma.
  5. Pui in mijloc o lingurita din umplutura, le asezi pe o tava si le introduci in cuptorul preincalzit pana se rumenesc.
  6. Pofta buna!

Fursecuri cu nuca



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.