Tort cu budinca si piersici - Retete Culinare

Tort cu budinca si piersici


Pentru blat iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 esenta de portocale
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru crema iti trebuie:
  • 700 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 200 g margarina pentru prajituri
  • 2 plicuri budinca de vanilie
Pentru decor iti trebuie:
  • 1 compot piersici
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti un aluat de pandispan din ingredientele mentionate mai sus.
  2. Separi galbenusurile de albusuri unul cate unul si te asiguri ca fiecare ou in parte este proaspat.
  3. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul.
  4. Adaugi treptat galbenusurile frecate cu uleiul si esenta de portocale.
  5. Pui faina cernuta cu praful de copt si amesteci usor, de jos in sus.
  6. Torni aluatul intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si o introduci in cuptorul preincalzit pentru circa 40 de minute, la foc mic.
  7. Prepari budinca dupa indicatiile de pe ambalaj.
  8. O lasi sa se raceasca, dupa care o mixezi cu margarina la temperatura camerei si o dai la frigider o ora.
  9. Ungi blatul de tort cu un strat subtire de crema, asezi un rand de feliute de piersici si acoperi cu restul de crema, pastrand putina si pentru decor (un sfert din cantitate).
  10. Ornezi tortul dupa preferinta cu feliute de piersici si cu ce mai aveti la indemana.
  11. Pofta buna!

Tort cu budinca si piersici


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu budinca si piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu budinca si piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.