Dulceata de morcovi - Retete Culinare

Dulceata de morcovi


Iti trebuie:
  • 3 kg zahar
  • 6 lamai
  • 2,5 kg morcovi
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine morcovii si ii pui la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce morcovii s-au patruns, ii scoti, ii lasi sa se racoreasca si ii tai in cubulete mici.
  3. Tai lamaile in doua, le scop samburii, le tai cubulete si le amesteci cu morcovii taiati cuburi.
  4. Torni amestecul intr-o cratita emailata, adaugi 300 ml de apa si pui la fiert.
  5. Cand da in fiert, adaugi zaharul, amesteci usor si lasi pe foc pana gemul se leaga.
  6. Torni gemul fierbinte in borcane sterilizate si uscate, le inchizi ermetic cu capace, le intorci cu susul in jos si le lasi sa se raceasca.
  7. Le depozitezi in loc racoros pana la consumare.
  8. Pofta buna!

Dulceata de morcovi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.