Dulceata de visine - Retete Culinare

Dulceata de visine


Iti trebuie:
  • 2,5 kg visine
  • 2 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
  • 1 baton vanilie
Pregatesti asa:
  1. Speli bine visinele, le cureti de samburi si le asezi intr-o oala emailata impreuna cu zaharul, zeama de lamaie si batonul de vanilie.
  2. Le lasi macar 2 ore asa, dupa care le pui pe foc.
  3. Lasi dulceata sa fiarba, la foc mic pana se leaga.
  4. Cureti spuma care se formeaza in timpul fierberii.
  5. Ca sa vezi cand este legata, pui putina pe o farfurie si o lasi sa se raceasca.
  6. Nu trebuie sa o fierbi foarte mult, pentru ca se mai intareste dupa ce se raceste.
  7. Dai cratita deoparte, o acoperi cu un prosop umed si o lasi 15 minute.
  8. Pofta buna!

Dulceata de visine

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de visine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de visine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.