Dulceata de caise - Retete Culinare

Dulceata de caise


Iti trebuie:
  • 3 kg caise
  • 2 kg zahar
  • 1 lamaie
  • 2 lingurite esenta de migdale
Pregatesti asa:
  1. Speli bine caisele, le rupi in doua, le scoti samburii si le lasi la scurs cateva minute.
  2. Le asezi intr-o cratita mai mare emailata fara urme de grasime, pui zaharul, zeama de lamaie, amesteci bine si le lasi sa stea circa 2-3 ore.
  3. Asezi cratita pe foc si, cand da in fiert, micsorezi flacara si lasi pana cand se leaga, amestecand din cand in cand.
  4. Pui o picatura pe o farfurioara si daca sta ca o bobita, este legata!
  5. La final adaugi esenta de migdale si coaja de lamaie.
  6. Pui dulceata in borcane sterilizate, le pui capacele, strangandu-le bine, si le intorci cu susul in jos pentru a se duce eventualele bule de aer.
  7. Le acoperi cu un prosop curat, le lasi sa se raceasca, dupa care le depozitezi in camara.
  8. Pofta buna!

Dulceata de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.