Dulceata de coarne - Retete Culinare

Dulceata de coarne


Iti trebuie:
  • 10 pahare coarne fara samburi
  • 3 kg zahar
  • 10 pahare apa
  • zeama de la 2 lamai
Pregatesti asa:
  1. Speli coarnele si le scoti samburii cu un tub subtire de tabla.
  2. Introduci tubul pe lungul fructului si impingi pana iese samburele.
  3. Daca samburele se intepeneste pe tub, il poti scoate cu o sarma groasa sau cu un cui mai lung.
  4. Pui la fiert zaharul cu apa si lasi pe foc pana cand siropul se leaga.
  5. Dai deoparte, pui coarnele, lasi 10 minute, dupa care asezi din nou vasul pe foc mic.
  6. Lasi sa fiarba pana se leaga ceva mai mult decat celelalte dulceturi.
  7. La ultimele clocote, adaugi zeama de lamaie.
  8. Pui dulceata fierbinte in borcane sterilizate, inchizi ermetic, le lasi sa se raceasca si le depozitezi in camara.
  9. Pofta buna!

Dulceata de coarne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de coarne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de coarne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.