Negresa cu visine - Retete Culinare

Negresa cu visine


Iti trebuie:
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 150 g unt
  • 1 praf de sare
  • 150 g visine
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri lichior de visine
  • zahar pudra
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti un vas pentru bain  marie.
  2. Topesti ciocolata imprena cu untul pe bain marie si o lasi sa se racoreasca.
  3. Speli visinele, le scoti samburii, le tai marunt si le pui intr-un vas in care adaugi si lichiorul.
  4. Lasi visinele la macerat cateva minute bune.
  5. Intre timp, mixezi ouale cu zaharul pana sinele si acopei isi dubleaza volumul.
  6. Adaugi lichiorul scurs de la visine, ciocolata cu untul si omogenizezi.
  7. Adaugi si faina in ploaie, visinele si amesteci usor de jos in sus.
  8. Ungi cu unt o tava de prajitura, o tapetezi cu faina si asezi acest aluat.
  9. Dai prajitura la cuptor pentru 25 de minute, la 170 grade celsius.
  10. La final presari totul cu zahar pudra.
  11. Pofta buna!

Negresa cu visine


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu visine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa cu visine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.