Pandispan cu branza si visine - Retete Culinare

Pandispan cu branza si visine


Pentru blat iti trebuie:
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • un pliculet praf de copt
  • aproximativ 1 kg faina
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 800 g branza de vaci
  • 2 linguri gris
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 g zahar pudra
  • 700 g visine fara samburi ( din compot )
Pregatesti asa:
  1. Freci o spuma din oua si unt, adaugi apoi smantana, zaharul, coaja de lamaie, esenta de vanilie si lasi putin deoparte.
  2. Cerni faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare si o adaugi treptat in amestecul de oua cu unt si smantana.
  3. Framanti o coca potrivit de tare si o dai la rece cel putin 30 de minute.
  4. Intre timp, mixezi branza cu ouale, zaharul pudra, grisul si esenta de vanilie.
  5. Adaugi visinele fara samburi si scurse bine inainte.
  6. Intinzi 3/4 din aluat in foaie si il asezi intr-o tava dreptunghiulara unsa cu putin ulei.
  7. Restul de aluat il framanti cu faina pana devine foarte tare ca sa-l poti da pe razatoarea mare.
  8. Intinzi crema de branza cu visine peste foaia din tava si deasupra dai coca oprita pe razatoarea mare.
  9. Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru 45-50 de minute, la foc potrivit.
  10. O lasi sa se raceasca in forma, o presari cu zahar pudra, dupa care o tai bucati.
  11. Pofta buna!

Pandispan cu branza si visine


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu branza si visine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu branza si visine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.