Paste si ciuperci gratinate - Retete Culinare

Paste si ciuperci gratinate


Iti trebuie:
  • 400 g paste ( orice forma alegi )
  • 400 g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cepe
  • 80 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • sare
  • condiment cu gust de legume
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine si le toci marunt.
  2. Speli si cureti ciupercile si le toci fideluta.
  3. Pui intr-o tigaie la incins 50 ml ulei impreuna cu ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
  4. Cand aceasta devine aurie la culoare adaugati si ciupercile tocate.
  5. Intre timp, pui la fiert pastele in apa fierbinte timp de 15 minute, apoi pui 1 lingura de ulei, ca sa nu se lipeasca.
  6. Strecori pastele prin sita.
  7. Ungi o tava cu ulei si asezi un rand de paste, un rand de ciuperci (compozitia), apoi iar un rand de paste, iar ultimul sa fie din compozitia cu ciuperci.
  8. Pui tava la cuptor pentru 30 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.
  9. Daca doriti, inainte cu 5 minute de a fi gata pastele, scoateti tava de la cuptor, presarati deasupra cascaval de post si mai lasati inca 5 minute in cuptor.
  10. Presari verdeata tocata marunt deasupra.
  11. Pofta buna!

Paste si ciuperci gratinate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste si ciuperci gratinate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste si ciuperci gratinate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.