Ciuperci umplute cu spanac - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu spanac


Iti trebuie:

  • 16 ciuperci
  • 300 g spanac
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat marunt
  • marar verde tocat marunt
  • 150 g cascaval de post
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile, le cureti daca e nevoie si le scoti piciorusul.
  2. Lasi ciupercile la strecurat cateva minute sau le tamponezi cu un servet de bucatarie.
  3. Pui cate un stop de ulei de masline in fiecare ciuperca, adaugi un praf de sare si le pui la cuptor sa se inmoaie putin.
  4. Cureti spanacul si il toci daca este proaspat sau il pui direct pe foc intr-o tigaie, daca este congelat, cu o lingura de ulei si 2 de apa.
  5. In spanacul scazut, adaugi usturoiul feliat, verdeata si piciorusele ciupercilor tocate.
  6. Tii pe foc pana compozitia se leaga.
  7. Umpli cu ea ciupercile.
  8. Peste fiecare ciuperca pui o feliuta de cascaval de post.
  9. Dai totul la cuptor 15-20 de minute.
  10. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.