Rosii umplute de post - Retete Culinare

Rosii umplute de post


Iti trebuie:
  • 10 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 150 g orez
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper
  • condiment cu gust de legume
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rosiile, le stergi cu un servet de bucatarie, le tai cate un capacel, scoti miezul cu ajutorul unei linguri si le lasi deoparte cu gura in jos pentru a se scurge bine.
  2. Pastrezi miezul si capacelele pe o farfurie.
  3. Intre timp, cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei incins.
  4. Cand a devenit aurie, adaugi ardeiul curatat de seminte si taiat marunt, dar si orezul spalat in mai multe ape si scurs bine.
  5. Amesteci putin pana devine sticlos, condimentezi, adaugi si condimentul cu gust de lgume, apoi torni peste orez doua cani de apa calda.
  6. Lasi la fiert 20 de minute, dupa care pui pulpa de rosii.
  7. Mai lasi la foc pana ce scade lichidul.
  8. Stingi focul si adaugi marar tocat marunt.
  9. Lasi la racit.
  10. Cand nu mai este fierbinte, umpli fiecare rosie cu acest pilaf gustos si pui deasupra capacelul.
  11. Ungi un vas termqi:szistent cu putin ulei, pui rosiile in el si dai la cuptor cam 20 de minute.
  12. Pofta buna!

Rosii umplute de post


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.