Ciorba cu fasole de post - Retete Culinare

Ciorba cu fasole de post


Iti trebuie:
  • 400 g fasole boabbe
  • 200 g ceapa
  • 100 g ardei diferit colorati
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • verdeata tocata marunt
  • 600 ml bulion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea cu atentie, o speli in mai multe ape si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Ai grija sa schimbi apa de trei ori.
  3. Intre timp, speli si cureti restul legumelor si le toci marunt.
  4. Pui legumele tocate marunt la calit, iar dupa ce acestea s-au inmuiat adaugi apa.
  5. Dupa ce a fiert fasolea , iei vasul de pe foc, scurgi fasolea de apa si o pui in oala impreuna cu legumele.
  6. Potrivesti gustul de sare si piper si adaugi bulionul.
  7. Lasi ciorba sa dea in cateva clocote, iei oala de pe foc si presari verdeata tocata marunt.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu fasole de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu fasole de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu fasole de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.