Bors taranesc de fasole - Retete Culinare

Bors taranesc de fasole


Iti trebuie:
  • 400 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 frunze de telina
  • 1 ramura cimbru
  • 300 g pulpa de rosii
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Alegi cu atentie fasolea, o speli in mai multe ape si o lasi sa inmuiat cateva ore.
  2. Pui fasolea la fiert, in trei ape, si o lasi sa fiarba.
  3. Cureti si speli bine legumele, tai ceapa marunt, morcovul il dai pe razatoare, toci frunzele de telina si le adaugi pe toate peste fasole.
  4. Adaugi si ramurica de cimbru si condimentezi cu sare si piper dupa gust.
  5. Cand fasolea este bine fiarta, adaugi rosiile si, dupa cateva clocote, o iei de pe foc.
  6. Pofta buna!

Bors taranesc de fasole


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors taranesc de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors taranesc de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.