Coltunasi cu branza si nucsoara - Retete Culinare

Coltunasi cu branza si nucsoara


Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 g piure de sfecla
  • 2 oua mari
  • apa cat cuprinde
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g branza de capra
  • 1 varf cutit nucsoara
  • 1 lingurita gris
  • 1 ou mare
Pregatesti asa:
  1. Coci o sfecla si pregatesti din aceasta un piure.
  2. Amesteci faina cu sarea, ouale batute, piureul de sfecla si framanti un aluat.
  3. Adaugi si apa atat cat e nevoie pentru a obtine un aluat care nu se lipeste de maini si are o consistenta mai vartoasa.
  4. Intinzi o foaie subtire,pe care o tai in patrate.
  5. Amesteci intr-un bol branza de capra cu oul, grisul si nucsoara.
  6. Pui pe fiecare patrat o lingurita de branza sau mai multa, cum doresti si formezi triunghiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor cu furculita sau cu mana.
  7. Pui la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ 35 de minute, la foc moderat, ca sa nu se dezlipeasca.
  8. Nu trebuie sa folosesti multa faina cand intinzi foaia si inainte de a pune branza sa intorci foaia invers (cu fata cu care a stat pe masa in sus), apoi tai patratele, umpli si apesi bine marginile.
  9. Servesti coltunasii calduti cu un sos de smantana.
  10. Pofta buna!

Coltunasi cu branza si nucsoara


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coltunasi cu branza si nucsoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coltunasi cu branza si nucsoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.