Supa crema de dovlecel - Retete Culinare

Supa crema de dovlecel


Iti trebuie:

  • 1 kg miez de dovleac
  • 6 morcovi
  • 7 linguri smantana
  • 10 catei de usturoi
  • 4 linguri unt
  • 4 l supa de legume
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai miezul de dovleac in cubulete mici.
  2. Speli si cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in putin ulei incins.
  3. Cand aceasta devine sticloasa, pui si cubuletele de dovlecel si le calesti impreuna 5-10 minute.
  4. Pui si  morcovii curatati, spalati si taiati cubulete si mai lasi pe foc doua minute.
  5. Adaugi apoi supa de legume si le lasi sa fiarba o jumatate de ora, pana cand dovleacul e moale.
  6. Ungi usturoiul cu tot cu coaja cu putin ulei de masline si il pui intr-o tava la cuptor pentru 15 minute.
  7. Strecori dovleacul si morcovii si ii dai prin blender, impreuna cu usturoiul curatat de coaja.
  8. Nu pui toata supa in care a fiert, ci adaugi putin cate putin, pana cand obtii consistenta dorita.
  9. Pui din nou supa in oala, o dai pe foc si adaugi smantana, condimentezi cu sare si piper dupa gust si lasi 2-3 minute.
  10. Garnisesti supa cu smantana si servesti cu crutoane.
  11. Pofta buna!

Supa crema de dovlecel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.