Gogosari la borcan - Retete Culinare

Gogosari la borcan


Iti trebuie:
  • 2 kg gogosari rosii
  • 400 g ceapa
  • 200 g ardei iute
  • 200 ml otet
  • 200 g zahar
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli gogosarii bine, ii cureti de seminte si ii lasi putin deoparte.
  2. Procedezi al fel si cu ardeii iuti.
  3. Cureti si speli bine cepele.
  4. Le tai pe toate solzisori si le pui intr-o cratita in care inainte topesti zaharul amestecat cu otetul si sarea.
  5. Lasi pe foc aproximativ 20 de minute, amestecand din cand in cand.
  6. Pui salata in borcane, pe care le capsezi si le mai fierbi 20 de minute intr-o cratita cu apa.
  7. Pofta buna!

Gogosari la borcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosari la borcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosari la borcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.