Supa crema cu sfecla - Retete Culinare

Supa crema cu sfecla


Iti trebuie:
  • 1 sfecla rosie ( 600 g )
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • 200 ml smantana lichida
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine toate legumele ( 3/4 din cantitatea de sfecla ), le tai in bucati potrivite si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Restul de sfecla il razi, il pui intr-o strecuratoare si o oparesti cu zeama de la supa de legume bine fiarta.
  3. Inlaturi sfecla rasa, dupa ce si-a lasat culoarea in zeama.
  4. Legumele fierte, in special cartofii, le treci prin sita, pentru ca supa sa fie cat mai legata.
  5. Amesteci intr-un castron smantana cu galbenusul si piperul, apoi subtiezi cu zeama din supa strecurata, dupa care adaugi totul in supa.
  6. Pofta buna!

Supa crema cu sfecla


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema cu sfecla "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema cu sfecla - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.