Ciorba cu spanac si cartofi - Retete Culinare

Ciorba cu spanac si cartofi


Iti trebuie:

  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 5 cartofi
  • 2-3 cepe
  • 700 ml suc de rosii
  • 1,5 l bors
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2 kg spanac
  • 500 g costita afumata
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala mai mica pui la fiert borsul.
  2. Speli bine spanacul in mai multe ape si il lasi la scurs.
  3. Cureti si speli bine legumele si le toci marunt.
  4. In oala pentru ciorba inabusi ceapa in ulei.
  5. Adaugi legumele, costita tocata cubulete si putina apa si continui sa le inabusi impreuna pentru 5 minute.
  6. Adaugi spanacul rupt in fasii, apoi stingi cu apa fierbinte.
  7. Lasi sa fiarba, iar intre timp, cureti, speli si tai in cuburi cartofii.
  8. Adaugi si cartofii in oala si lasi sa fiarba ciorba circa 30 minute.
  9. Torni apoi in oala borsul, impreuna cu sucul de rosii.
  10. Lasi ciorba sa mai dea in cateva clocote, apoi o sarezi dupa gust si stingi focul.
  11. Presari leustean si patrunjel taiate marunt.
  12. Pofta buna!

Ciorba cu spanac si cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu spanac si cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu spanac si cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.