Paine cu dovleac - Retete Culinare

Paine cu dovleac


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 1 kg miez dovleac galben
  • 30 g drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • ulei pentru uns tava
  • 1 pahar mic lapte
Pregatesti asa:
  1. Speli bine miezul de dovleac, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il pui la cuptor pana cand se inmoaie bine.
  2. Dupa ce s-a copt il pasezi.
  3. Iintr-un castron pui un praf de sare, laptele si o lingurita de zahar, apoi drojdia.
  4. Lasi amestecul la caldura circa 10 minute, apoi incorporezi faina si pulpa de bostan copt.
  5. Framanti bine si lasi sa dospeasca aproximativ 1 ora.
  6. Pui la copt cam 45 minute, la foc potrivit.
  7. Pofta buna!

Paine cu dovleac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine cu dovleac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine cu dovleac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.