Ciorba cu perisoare - Retete Culinare

Ciorba cu perisoare


Iti trebuie:
  • 2 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 l bors
  • 700 g carne tocata
  • 2 linguri mari orez
  • 2 oua mari
  • 4 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Pui borsul la fiert intr-o oala mai mica.
  2. Alegi bine orezul si il speli in mai multe ape.
  3. Scurgi orezul de apa si il amesteci cu carnea tocata de porc, piperul si cu smantana, apoi adaugi 2 oua si amesteci din nou.
  4. Din acest amestec pregatesti perisoarele.
  5. Intre timp, pui la fiert apa.
  6. Razi telina, morcovul, ceapa si le pui in apa fiarta.
  7. Adaugi si perisoarele in apa care fierbe.
  8. La urma pui borsul si bulionul si mai lasi sa dea un clocot.
  9. Adaugi si patrunjelul verde tocat deasupra si acoperi oala cu ciorba.
  10. Pofta buna!

Ciorba cu perisoare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu perisoare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciorba cu perisoare" Ciorba cu perisoare - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Aly Nota: Retete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota Maxima Fara nota
Foarte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.