Bors cu pui - Retete Culinare

Bors cu pui


Iti trebuie:
  • 8 ciocanele de pui ( sau aripioare )
  • 1 l bors
  • 200 g paste fainoase
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 5 linguri smantana
  • concentrat de legume
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciocanelele de pui sau aripioarele si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare si concentratul de legume.
  2. Cureti si speli bine ceapa si o toci marunt.
  3. Morcovul il cureti si il tai marunt.
  4. Pastarnacul il cureti si il dai pe razatoare.
  5. Ardeiul gras il cureti si il tai in bucati.
  6. Pui toate legumele peste carne si le lasi la fiert 30 de minute.
  7. Adaugi dupa gust borsul pe care l-ai fiert separat intr-un alt vas.
  8. Adaugi si pastele fainoase si le lasi la fiert inca 10 minute.
  9. In acest timp, bati bine oul cu cateva linguri de ciorba calda  si il adaugi in ciorba.
  10. Ardeii iuti ii tai marunt si ii pui in oala.
  11. Cand este gata, potrivesti dupa gust ciorba cu smantana.
  12. Pofta buna!

Bors cu pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.