Rasol cu pastravi - Retete Culinare

Rasol cu pastravi


Iti trebuie:
  • 2 pastravi frumosi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • sare
  • otet
  • 1 lamaie
  • patrunjel verde
  • 6 cartofi
  • 50 g unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine legumele pe care le-ai spalat,le-ai curatat in prealabil si le-ai taiat in bucati potrivite.
  2. Pui legumele la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  3. Adaugi apoi pastravii curatati si spalati, boabele de piper si sare dupa gust, lasand sa fiarba foarte incet, timp de 4-6 minute, ca sa nu se sfarame.
  4. In momentul in care ai pus pastravii la fiert, adaugi cateva linguri de otet.
  5. Lasi pastravii sa se raceasca in zeama in care au fiert, apoi ii scoti si ii pui pe un platou.
  6. Trebuie sa scoti pastravii din zeama putini calzi, ca sa se poata lua pielea, altfel nu se curata usor.
  7. Torni deasupra un sos preparat din ulei, otet, patrunjel verde taiat marunt si zeama in care a fiert pestele sau il servesti cu unt fierbinte, cartofi si legume care au fiert impreuna cu pastravii, presarate cu patrunjel verde taiat marunt.
  8. Poti servi pestele si cu felii de lamaie.
  9. Pofta buna!

Rasol cu pastravi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rasol cu pastravi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rasol cu pastravi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.