Saratele de toamna - Retete Culinare

Saratele de toamna


Iti trebuie:
  • 700 g faina
  • 350 g piure de dovleac
  • 250 g unt
  • 1 ou mare
  • 30 g drojdie
  • sare
  • chimen
  • seminte de fenicul
  • susan
  • seminte de in
Pregatesti asa:
  1. Pui miezul de dovleac la cuptor pana cand acesta se inmoaie bine.
  2. Dupa ce acesta s-a facut, il mixezi pana cand obtii un piure fin.
  3. Intr-un bol mai mare pui jumatate din cantitatea de faina, adaugi piureul de dovieac, drojdia inmuiata cu putina apa calduta, untul taiat bucati mici, oul, jumatate de lingurita de seminte si sarea, apoi amesteci foarte bine toate ingrendientele.
  4. Adaugi apoi restul de faina si framanti pana obtii un aluat care nu se mai lipeste de maini.
  5. Invelesti aluatul intr-o folie alimentara si il dai la rece pentru cel putin 4 ore.
  6. Intinzi apoi cate o foaie de aluat si tai saratelele, le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungi cu galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de lapte, presari deasupra seminte de susan in, apoi dai la cuptor timp de 30-35 minute.
  7. Pofta buna!

Saratele de toamna


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saratele de toamna "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Saratele de toamna - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.