- Pagina Principala
- Retete cu carne
- Retete din Carne de Vitel
- Tocana de vita cu legume
Tocana de vita cu legume
- Prezentata de: Tolcescu Ioana
- » Cartea De Bucate : Retete din Carne de Vitel
- » Fara nota
- » Data: 5/12/2012
Iti trebuie:
- 1 kg rasol de vita
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 8 cartofi
- 1 gulie
- sare
- piper
- 6 catei de usturoi
- 1 lingura ulei
- 3 linguri apa
- sare
- piper
- Speli bine carnea, o cureti de pielite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Cand aceasta incepe sa fiarba elimini spuma formata ori de cate ori este nevoie pana cand zeama ramane limpede.
- Intre timp cureti si speli bine toate legumele.
- Dupa 50 de minute, adaugi legumele curatate, dar pastrate intregi.
- Continui fierberea pana cand carnea si legumele sunt bine patrunse.
- Scoti rasolul pe un platou mare, il tai felii si il garnisesti cu cartofi intregi, bastonase de morcovi, telina si gulie.
- Separat, zdrobesti usturoiul, il freci cu ulei, sare, piper, diluezi cu apa si torni peste rasol.
- Presari totul cu patrunjel tocat marunt.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de vita cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".