Tocana de vita cu legume - Retete Culinare

Tocana de vita cu legume


Iti trebuie:

  • 1 kg rasol de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 8 cartofi
  • 1 gulie
  • sare
  • piper
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 3 linguri apa
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea, o cureti de pielite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand aceasta incepe sa fiarba elimini spuma formata ori de cate ori este nevoie pana cand zeama ramane limpede.
  3. Intre timp cureti si speli bine toate legumele.
  4. Dupa 50 de minute, adaugi legumele curatate, dar pastrate intregi.
  5. Continui fierberea pana cand carnea si legumele sunt bine patrunse.
  6. Scoti rasolul pe un platou mare, il tai felii si il garnisesti cu cartofi intregi, bastonase de morcovi, telina si gulie.
  7. Separat, zdrobesti usturoiul, il freci cu ulei, sare, piper, diluezi cu apa si torni peste rasol.
  8. Presari totul cu patrunjel tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Tocana de vita cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de vita cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de vita cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.