Tagliatele cu rosii si telemea - Retete Culinare

Tagliatele cu rosii si telemea


Iti trebuie:
  • 400 g tagliatele
  • 400 g rosii cherry
  • 350 g telemea de oaie
  • piper
  • 1 legatura busuioc
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa rece cu sare si 1 lingura de ulei.
  2. Cand apa da in clocot adaugi tagliatelele si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce s-au fiert, le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga cateva minute intr-o strecuratoare.
  4. Speli rosiile si le tai in doua.
  5. Zdrobesti branza cu furculita si fierbi taieteii in apa cu sare.
  6. Ungi un vas de yena cu unt si asezi rosiile taiate, le piperezi si presari deasupra branza faramitata.
  7. Dai vasul la cuptor pentru 5 minute.
  8. Speli busuiocul si il scuturi de apa.
  9. Incingi uleiul intr-o tigaie mai mare.
  10. Treci prin el tagliatelele scurse.
  11. Adaugi rosiile cu branza, scoase de la cuptor si presari pe deasupra busuiocul verde taiat marunt.
  12. Pofta buna!

Tagliatele cu rosii si telemea



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tagliatele cu rosii si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tagliatele cu rosii si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.