Compot de gutui - Retete Culinare

Compot de gutui


Iti trebuie:
  • 2 kg gutui
  • 300 g miere
  • apa
Pregatesti asa:
  1. Speli bine gutuile, le stergi cu un servet de bucatarie, si le tai in felii potrivite, avand grija sa indepartezi mijlocul cu seminte.
  2. Tai apoi feliile cuburi si le repartizezi in borcane pana la jumatatea acestora.
  3. Adaugi cate 3 linguri de miere la fiecare borcan si completezi cu apa pana la buza acestuia.
  4. Capsezi borcanele cu capac cu filet si le pui intr-o oala mai incapatoare, ca sa intre cat mai multe borcane.
  5. Pe fundul oalei pui hartie si apoi asezi borcanele.
  6. Torni apa in oala si o dai pe foc.
  7. Cand apa din oala incepe sa clocoteasca, le mai tii la sterilizat 30 de minute.
  8. Stingi focul si acoperi oala cu paturi pe care nu le mai folosesti si le lasi pana se racesc.
  9. Pofta buna!

Compot de gutui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Compot de gutui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Compot de gutui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.