Tocanita de pui - Retete Culinare

Tocanita de pui


Iti trebuie:
  • 500 g piept de pui
  • 5 morcovi
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sos de soia
  • 100 g unt
  • ulei de masline
  • sare
  • orez
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui, o cureti de pielite, o tamponezi cu un prosop de bucatarie si o tai cubulete.
  2. Pui carnea la calit in unt.
  3. Condimentezi cu putina sare si lasi pana cand carnea se rumeneste frumos.
  4. Cureti si speli morcovii, apoi ii dai pe razatoare si ii calesti in ulei de masline.
  5. Peste morcovi pui catei de usturoi pisati si ardeiul iute taiat bucatele.
  6. La final, cand carnea este gata, o amesteci cu morcovii si adaugi sos de soia dupa gust.
  7. Acest amestec il pui peste o patura de orez fiert.
  8. Pofta buna!

Tocanita de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.