Musaca cu vita - Retete Culinare

Musaca cu vita


Iti trebuie:
  • 10 cartofi
  • 700 g carne tocata de vita
  • 3 cepe rosii
  • sare
  • piper
  • 150 g masline
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc verde
  • 150 g cascaval de oaie
  • 600 ml suc de rosii
  • 100 g unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii lasi sa se racoreasca, ii cureti de coaja si ii tai in rondele.
  3. Ceapa o cureti, o toci si o calesti in uleiul de masline.
  4. Peste ceapa aurie pui carnea de vita si o inabusi la foc mic, adaugi putin cate putin apa, pana se fierbe carnea.
  5. Adaugi sarea, piperul, cimbrul si dai vasul deoparte.
  6. Toci maslinele marunt.
  7. Asezi rondelel de cartofi intr-o tava tapetata cu unt si ulei de masline.
  8. Peste primul strat de cartofi pui un rand de carne, unul de masline, cartofi si tot asa.
  9. Peste ultimul strat de cartofi adaugi sucul de rosii si un strat de cascaval de oaie dat pe razatoarea mica.
  10. Pui tava la cuptorul incins in prealabil si o lasi pana cand este gata.
  11. Pofta buna!

Musaca cu vita


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.