Spaghete cu ciuperci si pecorino - Retete Culinare

Spaghete cu ciuperci si pecorino


Iti trebuie:
  • 400 g spaghete
  • 500 ml vin alb
  • 1 ceapa
  • 2 frunze de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g cas pecorino
  • 1/2 praz
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 500 ml frisca lichida
  • 500 g ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 1 legatura patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas inalt pui apa rece la fiert cu sare si o lingura de ulei.
  2. Dupa ce apa incepe sa clocoteasca adaugi spaghetele si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.
  4. Ceapa spalata si curatata o tai in patru, o calesti putin intr-un vas cu o lingura de unt, la care adaugi cateii de usturoi intregi.
  5. Aromezi cu frunzele de dafin, stingi cu vinul alb si lasi sa fiarba circa 15 minute, dupa care strecori. in sosul obtinut adaugi casul razuit si condimentezi cu prazul taiat rondele.
  6. Sarezi si piperezi dupa gust.
  7. Dai vasul pe foc si lasi sa dea un clocot.
  8. Iei apoi vasul de pe foc si amestecand continuu, torni frisca lichida in ea.
  9. Tai ciupercile in bucatele mici si le introduci in sos si pui inapoi pe foc vasul, la foc mic, lasand sa fiarba pana se inmoaie ciupercile.
  10. Presari patrunjel taiat marunt.
  11. Cu ajutorul unei furculite, formezi cuiburi spaghete, le asezi pe un platou, torni pe fiecare deasupra sos de ciuperci si decorezi cu frunza de patrunjel.
  12. Pofta buna!

Spaghete cu ciuperci si pecorino


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spaghete cu ciuperci si pecorino "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spaghete cu ciuperci si pecorino - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.