Mancarica de fasole cu carne tocata - Retete Culinare

Mancarica de fasole cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 300 g fasole boabe ( conserva )
  • 200 g ciuperci ( conserva )
  • 400 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 400 ml supa de oase
  • 1 ardei iute
  • 100 g pasta de rosii
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand ceapa devine sticloasa adaugi carnea tocata si amesteci bine.
  3. Adaugi pasta de rosii, supa de oase si lasi sa mai fiarba circa o ora.
  4. Potrivesti gustul de sare si piper, adaugi si ardei iute maruntit si din cand in cand amesteci.
  5. Cand carnea este aproape fiarta, pui feliile de ciuperci si conserva de fasole si mai lasi sa fiarba 25 minute.
  6. Cand este gata, presari pe deasupra leustean tocat fin.
  7. Pofta buna!

Mancarica de fasole cu carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de fasole cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Mancarica de fasole cu carne tocata" Mancarica de fasole cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
damian daniela Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume Fara nota
Cu tot cu apa din conserva de ciuperci?,si se pot adauga si alte legume de exemplu morcov?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.