File de peste cu garnitura de morcovi - Retete Culinare

File de peste cu garnitura de morcovi


Iti trebuie:

  • 4 fileuri de peste
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • cimbru
  • 1 ardei iute
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • busuioc
  • 1 lamaie
Pentru garnitura de morcovi iti trebuie:
  • 8 morcovi
  • 3 lignuri smantana
  • 1 lingura unt topit
  • 500 ml lapte dulce
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileurile de cod, le stergi cu un servet de bucatarie, condimentezi cu sare, piper, busuioc si cimbru si le lasi la rece 30 de minute.
  2. Tai ceapa marunt, o calesti in uleiul bine incins pana se inmoaie, adaugi dovlecelul curatat de coaja si taiat bucatele, ardeiul iute, sare si piper dupa gust.
  3. Lasi sa se caleasca toate ingredientele pana se inmoaie, apoi iei vasul de pe foc.
  4. Asezi fileurile de peste pe planseta, pui din umplutura de legume, rulezi si prinzi rulourile la un capat cu o scobitoare.
  5. Asezi rulourile intr-o tava, le stropesti cu zeama de lamaie si ulei, apoi le introduci in cuptorul bine incins pentru 25 de minute.
  6. Pentru piure cureti morcovii, ii speli, ii tai rondele si le fierbi in lapte indoit cu apa si putina sare pana se inmoaie.
  7. Strecori si ii amesteci cu smantana, untul topit, zaharul, sare si piper dupa gust si mixezi pana obtii un piure.
  8. Servesti rulourile de peste garnisite cu piure de morcovi.
  9. Pofta buna!

File de peste cu garnitura de morcovi



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste cu garnitura de morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste cu garnitura de morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.