Rondele de ceapa pane - Retete Culinare

Rondele de ceapa pane


Iti trebuie:
  • 4 cepe
  • 4 oua
  • faina
  • pesmet
  • apa minerala
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ceapa, o tai rondele potrivite, o tamponezi cu un servet de bucatarie si desfaci foile cu grija sa nu se rupa.
  2. Presari rondelele de ceapa cu sare si le lasi putin deoparte.
  3. Freci bine ouale cu 1 lingura de faina, putina sare, piper si putina apa minerala.
  4. Pui uleiul la incins intr-o tigaie, treci fiecare cerc de ceapa prin faina, ou cu faina si apa minerala si apoi prin pesmet.
  5. Le pui la prajit in uleiul incins.
  6. Cand devin aurii, le scoti pe servetel absorbant.
  7. Le servesti calde sau reci.
  8. Pofta buna!

Rondele de ceapa pane



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rondele de ceapa pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rondele de ceapa pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.