Lapte de pasare - Retete Culinare

Lapte de pasare


Iti trebuie:
  • 1 l lapte
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Separi ouale unul cate unul si din albusuri bati o spuma tare cu 100 g zahar.
  2. Fierbi laptele cu 50 g zahar.
  3. Iei cu lingura umezita bulgarasi de spuma si ii pui in cratita cu lapte.
  4. Ii lasi cam 2 minute pe fiecare parte, apoi ii scoti in alt vas.
  5. Strecori laptele si il racesti.
  6. Galbenusurile le amesteci cu 50 g zahar, vasul fiind pe foc moderat, adaugi cate putin lapte rece, amestecand pana se ingroasa putin, iar la final adaugi zaharul vanilat.
  7. Servesti laptele de pasare rece cu bulgarasii de albus deasupra.
  8. Pofta buna!

Lapte de pasare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lapte de pasare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lapte de pasare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.