Bors de peste taranesc - Retete Culinare

Bors de peste taranesc


Iti trebuie:

  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 3 ardei grasi
  • 1 legatura leustean
  • 1 ceasca orez
  • 5 cartofi
  • 1 ardei iute
  • sare
  • 1 l bors
  • 1-1,5 kg peste dupa preferinta
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala inalta pui la fiert apa rece cu un praf de sare.
  2. Cureti ceapa si ardeii, le toci marunt si le pui la fiert.
  3. Dai morcovul pe razatoare si il adaugi si pe acesta in ciorba.
  4. Cand au fiert toate pe jumatate, adaugi orezul, iar dupa ce a fiert si orezul, adaugi cartofii taiati cubulete, ardeiul iute tocat marunt, borsul ( pe care l-ai fiert separat intr-o oala mai mica ) si sare dupa gust.
  5. Dupa ce au fiert toate ingredientele, adaugi pestele, spalat si curatat.
  6. Daca pestele este slab, pui si cateva picaturi de ulei.
  7. Iei oala de pe foc si, dupa 5 minute, adaugi verdeata.
  8. Pofta buna!

Bors de peste taranesc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de peste taranesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de peste taranesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.