Conopida cu carne tocata - Retete Culinare

Conopida cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 1 kg conopida
  • 400 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 150 g mozzarella
  • folie de aluminiu
Pregatesti asa:
  1. Speli bine conopida si o pui 4-5 minute in apa clocotita cu un praf de sare.
  2. Scoti apoi conopida din apa si o lasi sa se raceasca.
  3. Intr-o tigaie cu putin ulei incins toci ceapa marunt si o pui la calit.
  4. Dupa ce ceapa devine sticloasa adaugi si carnea tocata.
  5. Potrivesti gustul de sare si piper si lasi cateva minute pana cand se patrunde putin si carnea tocata.
  6. Cu aceasta compozitie umpli spatiile dintre inflorescentele conopidei.
  7. Asezi conopida pe o folie de aluminiu.
  8. Ungi conopida cu ulei pe toate partile, apoi invelesti conopida in folia de aluminiu.
  9. Introduci conopida in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute, la 180 de grade.
  10. Cu 5 minute inainte de a fi scoasa din cuptor, desfaci folia si presari din belsug cu mozzarella rasa pe toate partile.
  11. Pofta buna!

Conopida cu carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Conopida cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Conopida cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.