Tarta cu branza si dovleac - Retete Culinare

Tarta cu branza si dovleac


Pentru blat iti trebuie:
  • 400 g biscuiti macinati
  • 200 g unt
  • 1 lingurita ghimbir proaspat razuit
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1/2 pachet unt
  • 500 g branza de vaci
  • 400 g piure de dovleac
  • miere de albine
  • 1/2 cana ulei de cocos
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita ghimbir razuit
  • 1/2 lingurita nucsoara
Pregatesti asa:
  1. Inainte de a pregati tarta lasi untul la temperatura camerei cateva minute.
  2. Framanti biscuitii impreuna cu untul si ghimbirul proaspat razuit.
  3. Tasezi cu ajutorul unui pahar intr-o tava cu peretii detasabili.
  4. Ungi tava cu putin unt si pui o foaie de copt pe fundul ei.
  5. Mixezi branza si untul, dupa care adaugi piureul de dovleac copt.
  6. La final, incorporezi scortisoara, nucsoara, ghimbirul, uleiul de cocos si mierea de albine in cantitatea dorita.
  7. Torni amestecul peste blatul de biscuiti, ornezi dupa preferinta si lasi la rece macar o ora.
  8. Pofta buna!

Tarta cu branza si dovleac



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu branza si dovleac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu branza si dovleac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.