Piept de pui invelit in bacon - Retete Culinare

Piept de pui invelit in bacon


Iti trebuie:

  • 1 piept mare de pui
  • 150 g felii subtiri bacon crud
  • 300 g fasole verde
  • 150 g unt
  • 300 g mazare
  • 4 catei de usturoi
  • 150 g smantana
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 frunze salvie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si o tai in patru.
  2. Tamponezi carnea de pui cu un servet de bucatarie curat si condimentezi cu sare si piper.
  3. Pui pe fiecare bucata cate o frunza de salvie.
  4. Infasori carnea in 2-3 felii de jambon, iar pentru nu se desface, le prinzi cu scobitori.
  5. Prajesti rulourile in unt, la foc potrivit.
  6. Dupa circa 20-25 de minute, cand papiotele s-au rumenit bine pe toate partile, le scoti pe platou, le acoperi cu un capac si le pastrezi la cald.
  7. In grasimea ramasa calesti 3-4 minute ceapa tocata marunt, apoi pui fasolea verde si mazarea.
  8. Calesti totul inca 15 minute la foc mic.
  9. lei tigaia de pe foc dupa care pui usturoiul tocat marunt si smantana.
  10. Potrivesti de sare si piper.
  11. Servesti pieptul de pui cu garnitura de mazare si fasole verde si cu sosul din tigaie.
  12. Pofta buna!

Piept de pui invelit in bacon


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui invelit in bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui invelit in bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.